Volg je hart, want dat klopt

Dat is de quote waar het in de zomer van 2015 mee begon. Op een on-Hollands warme dag voer ik met mijn schoonfamilie over De Kaag. Met een ijskoud wijntje in ons hand filosofeerden we over wat je nou eigenlijk ècht gelukkig maakt. Verbazingwekkend genoeg was ik daar vrij snel over uit.

Verliefde stelletjes nog gelukkiger maken met een perfect georganiseerde bruiloft. Een dag om nooit te vergeten. Natuurlijk waren er meer redenen om niet in het diepe te springen dan redenen om er gewoon voor te gaan, maar toch bleef het idee na die mooie zomerse dag in mijn hoofd spoken en ging ik dus op onderzoek uit. Er bleek een opleiding te zijn voor professioneel weddingplanner. Nadat ik vanuit verschillende hoeken de quote ‘Volg je hart, want dat klopt’ per app, mail, fax en postduif ontving wist ik dat ik ervoor moest gaan. Weddingplanner zijn, dat is wat mij ècht gelukkig maakt.

Ik schreef mij in bij The Weddingplanners Institute en startte in oktober 2015 met de vakopleiding voor Professioneel Weddingplanner. Ik kan mij nog goed herinneren hoe gelukkig ik mij voelde na de eerste kick-off dagen. Met de radio op volume maximaal tufte ik van Nieuwegein terug naar huis en begon ik vol enthousiasme met de opdrachten die ik had meegekregen. De ene dikke voldoende na de andere volgde wat uiteraard voor nog meer enthousiasme zorgde.

Maar een opleiding alleen maakt je natuurlijk nog geen weddingplanner. Ik moest een naam bedenken, visitekaartjes laten drukken en een website maken. De naam is NOBLESTONE weddings & events, Noblestone is mijn achternaam Edelstein vrij vertaald. Weddings & events spreekt natuurlijk voor zich. En dan de website, wouw, wat ben ik daar trots op! Neem gauw een kijkje op www.noblestone.events en laat je meevoeren in de wereld van het weddingplannen.

Ik volg mijn hart, want dat klopt!

Liefs,

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie